Luokittelematon

21.6.2011

21.06.2011, Viivi

Mörökölli. (:

Tänään ei oo sitte oikein tapahtunukkaa oikein .. mitään. Käytiin me äitin kanssa ruokakaupassa ’shoppailemassa’ : DD Pysähdyttiin kenkäosastolle tunniksi, ja kuudenkymmenen minuutin aikana en löytäny mitään muuta ostokelpoista ku yhdet tosi öö _vihreät_ ballerinat, jotka palataan ostamaan myöhemmin tästä kuuluisasta ruoka-kenkä-monitavarakaupasta. Tai sitte valkkaan kesäkengät jostain muualta. Jos tiiätte jotain hyviä paikkoja, joissa myydään ballerinatossuja suunnilleen semmoseen kokohaarukkaan ku 35,5-37 ni oisitte tosi ihania jos ilmottaisitteeeeee. Ja niin, sit me käytiin toisenki kerran kaupungilla, tässä illalla, koska nälkä iski eikä jaksettu mitään pöperöitä kokata. Kiinalaista siis! Parin friteeratun kanan ja pikku kulhollisen nuudelia jälkeen mä olin jo ihan täynnä, mikä on tosi epätavallista : D (Kiinalaisen kuva We♥It)

Pari varttia sitte olin kamun kaa ulkona ja me mentiin meijän ulkovarastoon hakemaan mun karseeta potkulauta-skeittilauta-lauta, jossa on pyörät alla-juttua, ja me järkytyttiin, koska VARASTOSSA OLI RRRRRRRRRRRRRRROTTTTTTA!!! Mulla pääs pari sanaa, jotka muistutti vähän sanoja ’p3rk3l3’ ja ’h3lv3tti’, mutta eipä siinä mitään, koska iljettävä otus kiipes seinää pitkin… ;__; Mä saan kuitenki jonku karseen myyräkuumeen ja sit mä joudun sairaalaan letkuihin ja sit mä kuolen ja sit on niin karseeta että ei suu…tari. Suutarista tuli mieleen, et mun mustat ikäkulut suttutennarit käytettiin vasta suutarilla. : D Ja mä oon tosi järkevä tänään.

NIINJAJOOJANIINJA, eilen me käytiin ihan kunnolla shoppailemassa. Ja todellaki ostin öö.. kunnolla kaikkee : D

– kaks Nomination – palaa (V – kirjain ja kilppari <3)

– jätski …

– SUPERHYPERMEGAihana seilorimekko hooämmältä

– pinni, jossa on pieni lierihattu päässä Glitteristä

Järkytyin ku laskeskelin, että kesäloman aikana rahaa on menny reilusti yli satasen verran, mikä on kans tosi epätavallista. Ja kaikki noi rahat ainoastaan meikkeihin, koruihin ja vaatteisiin… aijai, Viivi. Ja sitte oon vielä ostamassa joko Kylie Minoquen (tai joku semmone) tai sitte Rihannan uusinta hajuvesipulloa… Enemmän se Rihanna kiinnostaa. Mikä lie sen pullon nimi olikaan, mut järkyttävän näkönen se ainaski oli. Mut ihanan hajunen ♥ (Rihannan kuva We♥It)

Oon tässä pari päivää revenny ihan täydellisesti ku Nelonen mainostaa TV:ssä sitä yhtä mainosta, joka menee jotenki näin (älä valita mun surkeesta muistista):

– Viihde on rakkautta.

(Näytetään pieni pätkä, jossa mies ja nainen suutelevat)

– Viihde on seikkailua.

(Näytetään pieni pätkä, jossa seikkaillaan viidakossa)

– Viihde on komediaa.

(Näytetään pieni pätkä, jossa tummaihoisempi mies huutaa omalta kotiparvekkeeltaan leveä hymy kasvoillaan ja kädet levällään: ’FAK JUU THUU!’ ja nauraa päälle.

Tohon asti mä en yksinkertasesti pysty olemaan nauramatta : D FAK JUU THUU, FAK JUU THUU. hahahaa nyt sä pidät mua pellenä

MUTTAHEI, onhan mulla toinenki video, mikä naurattaa. Mee YouTubeen ja kirjota ’TwiTlight osa 2/3 (kannattaa kattoa eka osa ensin, mut tokassa on se hauskin kohta) sit paina siitä ja kelaa kohtaan NOIN 4.57. Se on siis JossuTossun ja ElluTellun tekemä parodia Twilightistä. Jos katot sen, kato myös Uusiq ja Epäys, + Aamunkoitos, joka ilmestyy kesällä 2011. Ja nyt takas siihen hauskaan kohtaan. Eli kameramies (Johanna) kuvaa ’tylsien’ herkistelykohtausten välissä omaa jalkaansa ja heiluttelee kenkäänsä, kunnes ’Edward’ (Jere) lopettaa syvällisen selityksensä vampyyrinä olosta, kääntää katseensa kameraan ja kysyy ihan pokkana: ’Mitäs v1ttua sinä siinä teet?’ : DD DD Ne jotka ei kato videota, ei tajuu mun kauniista selityksestä mitään. Mut nyt pitää ite mennä kattoon se uudestaan, et äiti tulee taas kysyyn; ’mitä sä täällä hekotat?’

MMMMMMMMMMMOI


3 vastausta

  1. Jufu sanoo:

    Oleppa hyvä vaan:)

  2. Viivi sanoo:

    Uuu kiitti. (:

  3. Jufu sanoo:

    Helouta taas, Viivi! 😉 Paljon ja erilaisia kenkiä löytyypi Click Shoes- kenkäkaupasta. Minullakin on sieltä yhet ballerinat, jotka (harmi vaan!) on käyny jo pieniksi..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *