Luokittelematon

19.6.2011

19.06.2011, Viivi

SORISORISORISORI ku en oo ehtiny kesälomasuunnitelmiltani kirjottelemaan. SORI IHAN SIKANA !! Mut siis nyt on akti taas vauhdissa ja postauksia tulee useasti. (: Mä lupaan nostattaa aktia, tai sitte te saatte ilmestyä kummittelemaan mun uniin.

HUOM! Jos haluat nähdä lomakuvia, tsekkaa seuraava merkintä! (Mun pitää vaihtaa käyttäjätiliä, että voin laittaa niitä kuvia tänne blogiin, koska tajusin just, että latasin kamerasta lomakuvat meijän perheen käyttäjätilille…)

Synttärit meni presiis, mitäliesittentarkoittaakaan ja kesälomareissu samoten. Onneks ei pullonpyörityksessä sitte tentattu mitään kammostuksia, (siis mun synttäreillä) vaikkakin jotain jouduin ööh.. kertoon… : D Välillä oli kyllä aika vaivautunu tunnelma, ku kukaan ei puhua pukahtanu mitään. Mutta se siitä, aina joku keksi jotain juttua ja sitte alettiin tekeen jotain tosi järkevää. Sitte siihen kesälomareissuun;

Me matkustettiin autolla Helsinkiin ja olin puolikuollu päästyäni perille. Jalat oli ihan tönkissä + mahassa kiers… No äkkiäpä se siitä parantu, serkut perheineen otti meijät ihan kivasti vastaan (: Menin purkamaan matkalaukkuja ja melkein heti painuin pehkuihin. (Valvoin mä pari tuntia kylläki…) Ja en voi mitenkään tajuta, että mä menen puoliltaöin nukkumaan vaikka on kesäloma. härrekyyd niinku ruottalaiset sannoo (;

Helsingissä me tehtiin kaikenlaista, me käytiin Heurekassa, oli lakkiaiset, käytiin Suokissa, Lintsillä jne. jne. SITTEN KOITTI SUUUUUURI päivä, nimittäin me hypättiin paattiin ja puksuteltiin yhden yön mittainen matka tupakalta haisevassa mummohytissä Tukholmaan. Ku päästiin perille aika lailla tylsän laivamatkan jälkeen (laivalta tuli ostettua öö lievästi sanottuna liikaa karkkia ja muuta roskaa, sekä kavereiden ja vähän ei-kavereidenkin tuliaiset, joukossa oli nimittäin kaksi poikaa : O ja siis niihin tuliaisiin meni jotain 50€, kruunuja jotain mummotuhattakolkytpappasata.) ni matkustettiin keskustaan tättärällää, sitte ostin Zarasta farkkusortsit ja jostain rähjäsestä kuppilasta liikaa karkkia ja muuta roskaa (again) ja sit käppäiltiin kuninkaanlinnan edustalle ja mun kameraparka kului ihan loppuun ;__; Kaiken turhan hoipertelun jälkeen otin itseäni niskasta kiinni ja hyppäsin kamelin selkään ja ratsastin Teksasiin josta ostin jätskiä. Suomennos: Kaiken turhan hoipertelun jälkeen otin itseäni niskasta kiinni ja lähdin saapastelemaan tyylikkäässä kesäasussani kohti jätskikoppia. Sitten me pyörittiin siellä satatoistatuhatta tuntia ja osteltiin kaikkea kaikille, veljelle peli, äitille jotain hienoo jostain vaateputiikista, mulle vaatetta ja liikaa karkkia ja muuta roskaa, iskälle… öää ei mitään. Mut joka tapauksessa oli ihan kiva päivä Tukholmassa.

Uuvuttavan päivän jälkeen me hypättiin meijän ikäkuluun kotteroon ja matkustettiin meijän majapaikalle, joka sijaitsi idyllisessä öö.. idyllissä. ehe

Nukuttiin kivat yöunet ja lähettiin jonnekki kuuseen jossa sijaitsi eläinpuisto Kolmården vai mikäliejokusemmonen. Sain eläimistä ihan älyttömän hienoja lähikuvia, mutta kuvaosuus on seuraavassa merkinnässä, koska mun pitää vaihtaa käyttäjää (siirsin nimittäin kamerasta ne elukoitten ja koko reissun kuvat meijän perheen tilille) Kolmårdenissä syötiin pehmikset apinahäkin luona ja matkustettiin gondolihissillä ruotsalaisten keskellä mm. leijonien yläpuolelta (ja toki monien muidenkin ei-niin-miellyttävien-otusten) Eläintarhassa jaksoimme pyöriä 7-8h, ja sitte mars matkaan takas majapaikkaan.

Seuraavana päivänä me matkustettiin yli satatoistakymmentäkaks tuntia kotiin ja oli muuten aika juhlaa ku saavuttiin Ruotsista Suomeen. mä ja veli pidettiin ihan pirskeet ku päästiin syömään krhm iltapalaa suomalaiselle ABC:lle : DD Ostin sieltä kivennäisvesipullon ja kaks lehteä, Systerin ja Systeri kesä plussan. KOTONA TAAS, IHANA TUNNE ♥ TSEKKAA SEURAAVA MERKINTÄ!


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *