Luokittelematon

9.7.2011

09.07.2011, Viivi

Anteeksanteeksanteeksanteeks : DD Jälleen kerran mä oon viettäny suurimman osan ajastani biitseillä enkä koneen ääressä, joten anteeks vielä kerran ;__; Muttahei onhan mullaki oma elämäni. Ja mun elämä ei pyöri pelkän blogin ympärillä… Viime merkinnässä mä olin aika outo, tiedän. Mutta mulla oli karsee kiire töllään Ihanaa Elisaa (sanoinko mä sen jo?) mut nyt mulla on aikaa kirjotella tätä.

Tää koko viikko on menny ihan kivoissa merkeissä, uintia, jäätelöä, uintia, jäätelöä, uintia, jäätelöä… ja niin edespäin : D Lämpölukemat (tai jotain) on ollu jatkuvasti lähellä kolmeakymmentä ja nyt sitte ukkonen jo jyrisee taas vaihteeksi. Ja mä oon kipeänä ): Ainaki vähän kipeänä. Mulla on kolmatta päivää kurkku kipeä ja en oo ihan varma oliko tänään ihan viisasta käydä uimassa. Mut onneks oli 31 lämpöastetta eikä palelu uinnin jälkeen. Katotaan nyt saanko mä keuhkokuumeen ja kuolenko mä siihen. (x

Aamupäivästä mä ja Saaga pakattiin mukaan… Saagan koira Ukko ja käveltiin metsäreittiä veneenlaskupaikalle/uimarannalle. Siellä sitten kahlattiin ja räpsittiin kuvia tätä merkintää varten. Niin ja Ukko ei tykänny uimisesta, ei vaikka kuinka houkutteli. Meijän koira Sohvi puolestaan rakastaa uimista O : Joten illemalla sitte ku Saagan porukoille tuli vieraita, niin mä ja äiti mentiin samaiselle ’rannalle’ uittamaan Sohvia. Ikävä kyllä mun ihana kamera keksi, että akku vois loppua just sillon ku olin ottamassa Sohvista kuvaa vedessä. Joten siitä on siis kuva rannassa märkänä jonku toisen koiran kanssa, joka tuli vierailulle.

Aamulla ku mä heräsin, en ollu ihan varma olinko jossain horroksentapasessa tai jotain, koska heti ekana tallustelin sohvalle, luin pari sivua Roope Setää (kello oli 8, hyvin aikaista mulle) ja sit otin sipsipussin käteen ja mutustin. Sit vasta huomasin, et nyt on aamu ja mun pitäis syödä aamupalaa eikä sipsejä. Sit nukahdin uudestaan siihen sohvalle. (Ja nyt mä toistan jatkuvasti ’sit’ sanaa : D) Aika monta mehujäätä mahtuu pieneen tyttöön, tänään on tullu syötyä vissiin kolme. + aamuset sipsit + vähän jotain Suffeli Puffin tapasta. Tästä päivästä ei kyllä pitäny tulla mitään mässypäivää, koska sellanen oli eilen : O Mutta tuli kuitenki, ja ihan kiva päivä kurkkukivusta huolimatta (; KUVAPAKETTI:

Kirjottelen mahollisesti uuestaan jo huomenna (;


5 vastausta

  1. Jufu sanoo:

    Juu=)

  2. Viivi sanoo:

    Mä kävin teillä öö… viime viikonloppuna + sä kävit meillä eilen : D

  3. Jufu sanoo:

    Tuu meille ja kerro mikä siinä on!! : D

  4. Viivi sanoo:

    Siinä lukee ’sorge’ mun kaunista siansaksaa ja sitte sen sutun alla on yks juttu jota ei voi kertoo netissä : D

  5. Jufu sanoo:

    Heijj! Mitä tuossa neljännessä kuvassa lukee ja mikä siinä on??=) ja hyvän näkönen mehujää, nam:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *